Glanz hårborstar

Vi är väldigt stolta att få jobba med Glanz produkter.
Det är hårborstar med hög kvalite som vi använder på alla våra kunder
och självklart har till försäljning.
De är verkligen fantastiska att jobba med.

Här har ni 9 anledningar till varför ni borde prova en Glanzborste! 

 
 Antistatisk – minskar statisk elektricitet och flygigt hår.



 Ionic – Borststråna i hårborsten är tillverkad med hjälp av ionic-tekniken, som gör att vattendropparna i håret blir mindre och minskar på så vis föntiden. 
 
 Keramisk – Keramiska ytor fördelar värmen jämt och ger en kortare föntid, ett slätare hår och mindre frissighet. Genom att använda en borste där höljet är täckt med keramik skyddar man håret mot uttorkning och kluvna toppar.
 
 Vågig och mjuk borst – de vågiga stråna i borsten är specialbhehandlade och extra mjuka – detta gör det enklare att föna håret utan att hårborsten trasslar in sig i håret. Håret hålls på plats och risken för slitage och irritation i hårbotten minskar.
 
 Tourmaline- är en mineral som på ett naturligt sätt avger negativa joner när man tillsätter värme. Detta minskar statisk elektrisitet och förhindrar risiga toppar samt bidrar till att håret blir mer slätt och glansigt.
 
 Antibakteriell – Nanosilver skyddar mot orenheter. Genom att tillsätta ”silver” i borsttråna minskar man 99% av bakterierna som annars lätt uppkommer.
 
 Hårsticka- Hårstickan som sitter i änden på fönborsten gör du lätt en bena, passéer eller för att lätt få bort håret från hårborsten.
 
 Extra lätt och ergonomisk – Extra lätt hårborste med mjukt räfflat gummihandtag, vilket ger ett fast grepp och full kontroll under föning och styling. 
 
Starkare 
Hårborsten är framtagen för daglig användning därför är Glanz hårborstar av högsta kvalitet och har längre livstid. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0