Bye Bye Winter. Hello Summer!Toni Garrn by Camilla Åkrans

Harper`s Bazaar US April 2011


Stylein - Hair&Makeup Corinne

img_9769 (MMS)

Ute i butik nu


img_8010 (MMS)


Dags för det sista inköpen till nya C&F

img_4394 (MMS)

Jag och vår fantastiska arkitekt Evalotta var på jakt efter " lull lull" som jag kallar det. Utsmyckning av lokal kan man också säga ;) Mycket inspirerande. Kommer att bli bra!


img_1135 (MMS)


img_4589 (MMS)


laundry

img_5799 (MMS)


Renoveringen......

...är som ni ser i full gång! Vi längtar alla till att det blir klart! Tack alla för att ni håller ut. Jag lovar att de är mer än värt det!


img_4046 (MMS)


Lisa på torget och firar in våren;) härligt!

img_0831 (MMS)


Inspiration

img_1113 (MMS)

Var med GHD i köpenhamn i veckan. Alla tekniker i scandinavien träffades för att se nyheter och hämta inspiration inför vår & sommar. Enjoy Corinne


img_2019 (MMS)


img_9524 (MMS)


img_6016 (MMS)


img_6827 (MMS)


Emir är mannen bakom frisyrerna i Melodifestivalen

Emir Kapetanovic är ansvarig för frisyrerna under Melodifestivalen 2011.

Emir Kapetanovic är ansvarig för frisyrerna under Melodifestivalen 2011. Chic fick en snabb pratstund med honom imellan genrepen, resultatet hittar du här!
Michaela Forni @ Ellinor

Michaela klippte sig hos Ellinor förra veckan, kolla in vad hon tyckte här!

Efterlysning!

Hej!
Nu längtar vi alla efter våren och sommaren, men innan den kommer så har vi (eleverna Linnéa och Ebba) ett litet bump in the road. Vi är snart halvvägs till vår frisörexamen, dvs gesällprovet.
Den 7e maj ska vi tillbaks till skolbänken för att bevisa vad vi lärt oss hittills, och detta görs genom ett så kallat deltidsprov. Till detta söker vi modeller till några olika moment.

Det första vi söker är kvinnor med minst 25% grått hår, gärna inte för långt eller för tjockt. Någon som kan tänka sig en helfärg, vilket betyder samma färg från botten ut till toppen. Det viktigaste är att denna modell kan tänka sig att ha en 2 cm utväxt till provdatumet.

Sen söker vi killar/män som vill ha en riktigt kort nacke. Här är det inte säkert att du måste komma den 7e maj, vi behöver även modeller för mängdträning inför detta moment.

Vi behöver även tjejer inför momentet frisyrdesign/festfrisyr. Där är kravet att man inte får ha längre hår än till axlarna, det får gärna vara formbart och av god kvalitét.

Låter detta som något du skulle vilja ställa upp på får du i gengäld gratis behandlingar innan provet och självklart på provdagen. Maila oss vid intresse på ebbas@corinneandfriends.se


(sen blir det sommarlooooov!)


Andra chansen!!


Livesändning från Sundsvall!Emir lockar Jenny Silver.
Bild har vi lånat från http://svt.se/melodifestivalen


Maryam fixar Charly från Love generation.
Bild har vi lånat http://svt.se/melodifestivalen


RSS 2.0