Pureology - Den helt Ekologiska och sulfattensidfria hårvårdsserien

För er som vill ha en helt ekologisk och sulfatfri hårvårdsserie måste prova Pureology.

Pureology utvecklades i Irvine i Kalifornien år 2001 när Jim Markham bröt ny väg inom branschen.
Han revolutionerade vården av färgat hår och lanserade de första hundraprocentigt veganska formuleringarna och sulfattensidfria schampona för färgbehandlat hår.
Jim hade upptäckt ett behov bland hårfärgningsspecialisterna och deras kunder av skonsamma, naturinspirerade produkter som ger ett överlägset resultat när det gäller att bevara hårfärgen länge.
Idag är Pureology det främsta varumärket inom vård av färgat hår i USA, och våra högpresterande produkter är standard i branschen.

Pureologys Exklusiva Teknologi och Ekologiska Växtextrakt

AntiFade
Complex®
Fria radikaler är ytterst instabila molekyler som angriper hårsäckarna och färgpigmenten och därigenom försämrar hårets hälsa och färgens lyster. Pureologys exklusiva AntiFadeComplex® är utvecklat för att skydda hårfärgen och innehåller en blandning av kraftfulla antioxidanter samt hela skalan UVA-/UVB-skydd för att skydda håret mot fria radikaler.

ZeroSulfate Shampoo
Ytaktiva substanser (tensider) är en mycket viktig del av ett schampos rengöringssystem. För att ge en skonsam rengöring som inte påverkar färgen, innehåller våra sulfattensidfria shampoos ett milt rengöringssystem, utvunnet ur kokosnöt, majs och socker för att ge ett rikt lödder och bidra till att hålla färgen kvar länge.



HYDRATE SYSTEM
Hydrate är utvecklat för färgbehandlat hår med behov av fukt, näring och optimalt färgskydd. Förstärkt med avancerad återfuktande mikroemulsionsteknik och naturliga ingredienser återställer detta system torrt hår
samtidigt som det sulfattensidfria schampot och vårt AntiFadeComplex® bevarar hårfärgen maximalt.


PUREVOLUME SYSTEM
PureVolume är utvecklat för färgbehandlat hår med behov av volym, fukt och optimalt färgskydd. Förstärkt med avancerad volymskapande mikroemulsionsteknik och naturliga ingredienser ger våra formuleringar håret volym, fyllighet och flexibel stuns. Det sulfattensidfria schampot och vårt AntiFadeComplex® bevarar hårfärgen maximalt.


ESSENTIAL REPAIR SYSTEM
EssentialRepair är utvecklat för färgbehandlat hår med behov av återuppbyggnad, styrka och optimalt färgskydd. Våra vitaminfyllda formuleringar stärker håret och ger vital näring med proteinrik sojamjölk och rent biotin. Ekologiska växtextrakt från vårdande olivolja och kamomill hjälper till att återställa hårets mjukhet och friska lyster.
Det sulfattensidfria schampot och vårt AntiFadeComplex® bevarar hårfärgen maximalt.


Just nu kan ni köpa shampo och balsam på salongen för endast 499:- (ord pris 615:-)
För frågor, besök oss i Sturegallerian eller ring, 08-309029.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0